• 23
    rezil, çağa ayak uyduramayan bir koç.

    oynadığımız hazırlık maçlarında kendi oyuncularıyla kavga etmekten kurduğu leş takımı oynatamıyor. önce samet geyik ile bugün de buğrahan tuncer ile kavga etti. oyuncular belli ki otoritesini tanımıyor.

    bin bir ısrarla aldırdığı akwasi yeboah ve miralem halilovic ise leş haldeler. aslında tüm takım o kadar leş haldeki halilovic iyi gözüküyor. turgay zeytingöz ile birlikte öyle rezil bir kadro kurdu.

    takımın savunmadaki tek planı karşı yarı sahadan itibaren baskı ve switchler, hücumdaki tek planı da hızlı hücumlar. sete oturduğumuz an geçmiş olsun, set hücumundan sayı bulma ihtimalimiz yazı turada dik atma ihtimalimiz ile aynı.

    8 tane transfer yapıldı kendisine. 3 yerliyi saymazsak tüm yabancılar kendi isteği doğrultusunda alındı. buna rağmen kadro geçen seneden beter halde. tek olumlu yabancı transferimiz jarell martin, geri kalanı hep bir sistem içinde parlayabilecek isimler. sıkıntı şu ki bizde sistem yok, o yüzden jonah radebaugh'ta kötü oynuyor.

    yapılan 5 yabancı transferine rağmen en az 3 yabancı transferine daha ihtiyacımız var. takımı sete oturtabilecek bir guard, skorer bir kısa ve çemberi savunabilecek atlet bir uzun. aksi takdirde playoff bile yapamayabiliriz.

    dilerim tez vakitte tazminatsız kovulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın