• 47161
    "futbol hayatımın en önemli parçasıydı. çocukluğumdan beri başarılarımı, mutluluklarımı ve hayallerimi ona borçluyum. bütün duyguları yaşadım ama antrenmanlara başladığımda bunun bambaşka bir dünya olduğunu gördüm. her şeye yeniden başlıyorum. amacım, futbolcu olarak başardıklarımın daha fazlasını başarmak. tüm tecrübelerimi buraya getirmek istiyorum. kariyerim boyunca çok önemli antrenörlerle çalıştım ve herkesten çok şey öğrendim. artık bu tecrübelerimi futbolcularıma aktarmanın zamanı geldi. bu uzun bir yol, öğrenilecek çok şey, kazanılacak çok deneyim var. mutluyum, umarım böyle devam eder."

    "sisteminizi oyunculara anlatmak ve felsefenizi adapte etmek için biraz zamana ihtiyacınız var. ligin bitimine çok az zaman kalmış olsa da geçen yıl bu anlamda çok faydalı oldu. kulübü tanıma ve tanıma süreciydi. çok iyi hazırlandık, yeni oyuncular katıldı ve çok çabuk adapte oldular. herkesin mutlu olduğu, eğlendiği, öğrendiği ama sonuna kadar mücadele ettiği bir grup oluşturmak istiyorum. atletico her zaman kalbimde olacak, gelecekte ne olur bilmiyorum ama ilk hedefim eyüpspor'un hayallerini gerçeğe dönüştürmek."

    "hedefim futbolcu olarak başardıklarımın daha fazlasını başarmak. sabah tesise gidiyorum, saatlerce maç izliyorum ve not alıyorum. yardımcılarımla görüşüyorum ve tartışıyoruz. futbol çok dinamik bir spor. her gün yeni yaklaşımlar ortaya çıkıyor ve hepsini takip etmeye, öğrenmeye ve kendi fikrime uyarlamaya çalışıyorum."

    "atletico'nun hayatımda her zaman çok özel bir yeri oldu. ilk yurt dışı deneyimimdi, aile olduk, elde ettiğimiz başarılar... bütün bunları hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım. orada sadece başarılar elde etmedim. aynı zamanda çok güzel anılar da biriktirdim. beni stadyumda karşılayıp plaket verdikleri günü asla unutmayacağım. beni onurlandırdılar. o gün bir kez daha hatırladım ki sadece dünyanın en iyi takımlarından birinde oynamadım. çok özel bir ailenin parçasıydım."

    "simeone, maçları oyuncu gibi yaşayan bir teknik direktör. fatih terim de öyle. ikisi de maçı kenarda yaşıyor. onların takımında oynadığınızda, maçı sizin kadar kazanmayı isteyen bir antrenörü görürsünüz. bu her zaman oyuncuyu olumlu etkiler. ikisinden de çok şey öğrendim. simeone'nin savunma perspektifime katkısı çok büyük. taktiksel olarak konuşursak, simeone'den takım yerleşimi, sertlik, savunmada birlikte hareket etme, presleme, 4-4-2'de alma, topu bloklar arasında geçirmeme ve set parçalarının organizasyonu açısından çok şey öğrendim. luis enrique'den hücum aksiyonları ve sahadaki pozisyon alma konusunda birçok şeyi öğrendim.''

    "benden önce türk futbolunda avrupa'da başarılara imza atmış çok yetenekli isimler vardı. biz onların açtığı yolu takip ettik. şu anda bizi avrupa'da temsil eden birçok isim var. eminim ki onlar bizim yaptıklarımızdan çok daha iyisini yapacaklardır. çağlar da çok yetenekli. sadece yeteneğiyle değil, karakteriyle ve futbol sevgisiyle de fark yaratacak bir oyuncu. atletico'nun onun için doğru yer olduğunu düşünüyorum. çok şey öğrenecek."

    arda turan

    kaynak: https://gss.gs/DLU.jpeg

    https://www.marca.com/...6163f55af8b4582.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın