• 136
    sığ muhalifleri anlık tatmin etmekten ileri gidemeyen basın yayın organı. zaten kendilerinin de derdi vatan millet hak adalet değil, tirajdır. öyle olmasa orman yangınları konusunda popülist haberler yaptıktan 1 yıl sonra, o ormana dikilen yandaş otelin reklamını almazlardı!

    gelelim spor branşına. uğur dündar etkisi sanıyorum, fenerbahçe'nin basın yayın organı gibi hareket etse de, isminde yada logosunda fb ile ilintili bir ibare olmadığından tarafsız olduğu düşünülmektedir.

    bugün tarihli iki örnek fb ve gs haberine bakalım;

    konu fb olunca:
    --- alıntı ---
    fenerbahçe’nin yıldızları tadic ve dzeko’dan ‘çetnik’ mesajı!
    her zaman olduğu gibi aynı araçla can bartu tesisleri’ne gelerek idman hazırlığı yapan futbolcular, “böyle şeyleri sadece bizden korktukları için yapıyorlar. neredeyse 24 saatimiz beraber geçiyor. kötü niyetli insanların söylediklerine kimse inanmasın. böyle saçmalıklarla uğraşacak vaktimiz yok.
    --- alıntı ---
    link: https://www.sozcu.com.tr/...tnik-mesaji-7801823/

    konu gs olunca:
    --- alıntı ---
    galatasaray, genç ve yerli yıldızlarını bir bir kaybediyor
    8+3 kuralının devam ettiği sezon öncesi emin bayram belçika ekibi westerlo'ya, yunus akgün ingiltere'den leicester city ve berkan kutlu da italya'dan genoa'ya kiralandı. teknik direktör okan buruk'un kalmalarını istemesine rağmen yunus ve berkan'ın ayrılığı soru işaretlerini beraberinde getirmişti.
    --- alıntı ---
    link: https://www.sozcu.com.tr/...-kaybediyor-7801979/

    geçen gün de 3 büyüklerin yeni transferlerini karşılaştırıp gol ve asist sayıları üzerinden fenerbahçenin transfer şampiyonu olduğunu ve bunun "rakipleri terlettiği" haberini yapmıştı.
    haberde yer alan tablolarda gol ve asist toplamı yapılırken, maç toplamı yapılmamış. oysa fb yeni transferler 56 maça çıkarken, gs yeni transferler (icardi hariç) 31 maça çıkmış. bu 31 maçın sadece 5'i ofansif transferlerimiz ziyech, zaha ve tete'dir.
    ayrıca icardi henüz 10 milyon euro bonservis ödenmesine rağmen yeni transfer kategorisine alınmadığı gibi, fb'nin tüm hücum hattı değişmiş, neredeyse tüm golleri zaten yeni transferlerden gelmiştir.
    yani fb'yi gs'den önde göstermek için fb>gs-icardi formüllü ısmarlama haber yapacak kadar objektifliğini kaybetmiş bir gazetedir.
    link: https://www.sozcu.com.tr/...ni-gosterdi-7799830/
App Store'dan indirin Google Play'den alın