• 6022
    maalesef 2010 sonrasi politik gorus savunuculari gibi takimlariyla ilgili savunma yapan taraftar grubu.

    amerikanin yedigi bir halt bu da. obama sagolsun, o baslatti bizden degilsen yanlissin dedi. sonra bizde karsiligi taraf olmayan bertaraf olur oldu. tum dunya benimsedi. eger ideolojik olarak bir parti sempatizaniysan aslinda o partinin bir kuklasi oluyorsun. bir cult gibi hareket edip vicdanini ve sagduyunu senden caliyorlar.

    fenerbahce ve besiktas bu sekilde yonetiliyor. ne sansliyiz ki galatasaraylilar kendi icindeki yanlisi isaret edip kangren bir uzuv gibi disina atabiliyor.

    dusan tadic olayinda bir turk vatandasi bunu nasil normallestirebilir ve uruguayli futbolcuyla karsilastirir beynim almiyor. sunu diyebilirsin, bu artik cetnik selami olarak gorulmuyor, dunyaca unlu sporcular her yerde yapiyor, tadic de turkiye'de hassas bir konu olacagini dusunmemis olabilir falan de. ki muhtemelen dusunmeden hareket etti, art niyeti de olmayabilir. ama sen bunu savunamazsin. daha bugun bile kosova'ya saldirmak icin firsat kollayan bir ulkeden bahsediyoruz. besiktaslilar mesela destek olmamali fenerbahceye. rashica kosovali, oyuncuna saygisizlik bir kere.

    sahip oldugum ozgurluk vicdanim ve sagduyumla gercekten benim olabilir. ıyi ki galatasarayliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın