resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 791
    kendisi hakkında ilk defa yazıyorum. transferini çok olumlu bulanlardan biri değilim, ona keza çok olumsuz da bulmuyorum. nötr şekilde bekliyorum kendisini. bence kanıtlaması gereken çok şey var. sakın yetenek ve kariyer olarak anlaşılmasın. sakat geçti son yılları. adamın dizi yok diye biliyordum chelsea zamanlarında. bundan 6 ay önce son saniye yazışması yüzünden paris kendisini alamadığında amaçlananın ne olduğunu anlamamıştım bile. hatta bizimle ismi de çıkmıştı. erden beyler istediğimizi beyan etmişti yamulmuyorsam. öyle oldu böyle oldu sakatlığını atlattı. en azından kendi beyanı o. bakın dizim var temalı fotoğraflar paylaştı. bize bence risksiz bir sözleşme ile geldi. 1+2 gibi oyuncu adına trajik bir sözleşme.
    tabi bizim sağ kanat beklentimiz en başta milot olduğu için bu adamın da geçmişte yaptıkları pek umurumuzda olmadı. önüne de tete gibi potansiyeli yüksek bir futbolcu alınınca hakim biraz düşüncelerimizin dışında kaldı. hakim konusunda her eleştiriye her olumlu düşünceye açığım. hatta sağ açık olarak değil de direkt bağlantı oyuncusu olur mu diye düşünmekteyim. ancak burada bazı eleştiriler görüyorum gözlerim kanıyor. ben de canavar gibi güçlü adam severim mesela. vurdu mu inletecek, omuzu koyacak rakibin kaburgası kayacak falan. ancak futbolda yere sağlam basma terimi vardır. her oyuncunun doğal olarak fiziken drogba gibi olmasını bekleyemezsin. çıtkırıldım, ince bilek, kısa bacak, güçsüz ancak seri çok fazla skala var burada. ama yere sağlam basıyorsa sabaha kadar zargana kadar gezsin. messi'ye bakarsan böyle çelimsiz bir çocuktu ancak o kadar dengeliydi ki yediği tekmeler buradan bağdat'a yol olur. adam düşmüyordu, kafakunde yapmadıkları sürece deli gibi gidiyordu. mesela rakibimizin eski oyuncusu atiba. oynadığı mevkiye göre oldukça sıska duruyordu. ancak top çalma ve mücadele konusunda bir standardı vardı. bun örnekleri çoğaltırım. emre b., okan, suat üçlüsü çok mu fizik ile iş yapıyordu? zayıf futbolcunun bana göre çok avantajı var. yaş geçse de o kas kütlesi ağırlaştırmıyor adamı. çünkü güçlü oyuncu o kütleyi korumak zorunda. ancak çok yetenekli adamın zayıf ya da güçlü olmaktan ziyade akıllı ve teknik olması daha önemli bence.
    kendisi oynamadan tukaka yapılacak biri değildir. sakatlanmazsa iş yapacağını düşünüyorum. ya bir ghezzal olacak ya da yeni bir kewell'imiz olacak. sezon içinde göreceğiz nasipse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın