• 251
    fenerbahçe'nin kendisini sevmemesinin tek nedeni görevini doğru şekilde yapıp tarafsız bir tff başkanlığı icra etmesidir.

    biliyorsunuz fenerbahçe haksızlığı hak edinmiş bir kulüp olarak sürekli kayırılmak, kollanmak ister. ola ki bu yapılmazsa herkes galatasaray destekçisidir. eğer tarafsız olması gereken bir kişi gerçekten tarafsızlığını koruyorsa fenerbahçeliler için o kişi fanatik galatasaraylı'dır. ama fenerbahçe'nin tarafını tutuyorsa o kişi çok tarafsız bir kişidir. örneğin fenerbahçe için play-off getirdiğini açıkça itiraf eden, fenerbahçe'yi küme düşürtmediğini söyleyen mehmet ali aydınlar için tek kelime etmezler.

    haluk ulusoy iyi bir tff başkanıydı. 2005-06 sezonunun ilk devresinde fenerbahçe ellerle, kollarla gol atarak, uydurma penaltı ikramlarıyla adeta sahada dokunulmaz konuma sokulmuş ve 17 maçta 14 galibiyet 3 beraberlik almıştır. haluk ulusoy şubat 2006'da tekrar tff başkanı seçilince fenerbahçe'nin bu dokunulmazlığını kaldırmış ve tarafsız bir lig yönetiminde fenerbahçe ligin ikinci yarısında 17 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik 3 de mağlubiyet alabilmiş ve sezon sonunda şampiyonluğu galatasaray'a kaybetmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın