• 8002
    şükrü saraçoğlu stadının ismni atatürk yapmak için genel kurulunda karar çıkmış ali koç’un gayrı resmi malı.

    son 20 yıldır atatürk’ün adının sistematik olarak silinme politikalarının olduğu ülkemizde, bu hareketin tersini yapan her kuruluşu desteklerim. fener olsa bile. umarım devlet bunu onaylar ve adı atatürk stadı olur. atatürk politikalar ve renkler üstüdür.

    fakat büyük amalar var bu konuda:

    *aynı kongrede sağlanan bu coşkuyla karambolde tüzükte 4 kere x 3 yıllık =12 yıllık kesintisiz başkanlık dönemi onaylandı. ali koç’a kulüb bir nevi satıldı, tebrikler. atatürk coşkusu verip tam kurdular hegomonyayı. hatta eda erdem’i de kullandılar bunun için.

    *stad devletin, kafana göre isim veremezsin. onay lazım. ortada bir yasa var. bir şehirde tek atatürk stadı olur diye. muhtemelen reddedilecek.
    ama başkanlık süresi geçmiş oldu.

    *hadi diyelim ki geçti. sponsorluğa çok ihtiyaçları var. mesela “beko atatürk stadı” olur mu hiç? bu ne biçim bir istismar? atatürk’ün ismi hiçbir ticari markayla yan yana gelemez.

    *madem o kadar atatürkçüsünüz; atatürk’e suikast planlayan , başını doktor nazım’ın çektiği ve içinde olduğu ittihak terakkinin başka bir ismi şükrü saraçoğlu’nun ismini stada başta niye verdiniz ve bu kadar zaman bu isimde ısrar ettiniz? yakın tarihimizi biliyoruz çok şükür. cumhuriyetin kurulmasından sonra ittihak terakki atatürk’ü ortadan kaldırmak için her çabayı sarfetmiştir. atatürk’te buna karşılık izmir suikastinden sonra bütün ileri gelenlerini bertaraf etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın