• 13
    kendi takımını kutsallaştırmadan eleştiren kişileri seviyorum. hasan da öyle. galatasaray'ın en kötü transferine bile 5'ten aşağı puan vermezken beşiktaş'ta çoğu oyuncuyu 1-2 diye puanladı. bu sadece bir anektod. genelde böyle. galatasaray'da kulübe eleştiri getiren yorumcular var ama bazen burada haddinden fazla linçleniyorlar sanki. uğur mesela altyapı ile bir şeyler bağırıp çağırıyor. söylediklerinde haksız bile olsa bir yorumcunun da çıkıp altyapıdaki oyunculardan bahsetmesi lazım. kulüpte altyapıdan yeterince yararlanamayışımızla ilgili baskı olması gerekiyor. sinan yılmaz da bazen eleştiriliyor benzer sebeple.

    her eleştirilerine katılmıyorum ama sinan, uğur ve hasan arda gibi ekran yüzleri bence kulüplerini seviyorlar. beşiktaş medyasında hasan arda gibi 5 tane daha adam olsa çebi yönetimi bu kadar kolay taraftar algısını yönetemez ve uzun vadede de bjk kârlı çıkar.

    sadece son bir şerh: bak uğur, son dönemde biraz daha kameraya oynuyorsun bence. tarafsız olmaya çalışıyorum ve hissim bu. videonu trendlere sokma endişeni dizginleyerek videolarını çekersen bence her şey çok daha güzel gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın