resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2585
    her yaptığı transferin bir plan dahilinde olduğunu düşündüğüm, çok zekice çözümler üreten başarılı bir galatasaray sevdalısı yöneticimiz.
    bu sezonki transfer vizyonunu özet geçiyim aşağıya ancak isimler bence önemli değil. isimler üzerinden perspektife odaklanmak gerekir.

    zaha: şampiyonlar ligi için biçilmiş kaftan.dünya futbolunun en tepesinde zirveye oynayan takımlara senelerce kök söktürmüş, ikonik premier lig futbolcusu.
    (bugüne kadar bonservis 17 milyon ödenmiş )

    tete: zaniolo’da olduğu gibi max 1-2 sene içerisinde satışı planlanan yatırımlık residans :).
    (bugüne kadar bonservis 15 milyon ödenmiş )

    ıcardi : tr’ye gelmiş en büyük golcü. nasıl aldık bu adamı anlamadım.
    (bugüne kadar bonservis 73 milyon ödenmiş )

    ndombele: aynı icardi gibi mevkisinin dünya üzerinde en iyilerinden, 26 yaşında. ya geri dönerse eski haline ? :)
    (bugüne kadar bonservis 74 milyon ödenmiş )

    ziyech: mahrez, salah ve ziyech. kuzey afrika’nın en iyi üç oyuncusundan birini aldık. nasıl oynadığını futbolla ilgilenen herkes bilir.
    (bugüne kadar bonservis 54 milyon ödenmiş )

    sanchez: bizim nelson’un gitmek için uğraştığı lige ve klüplere 21 yaşında transfer olup 6 senede 200 küsür maça çıkmış a sınıfı defans oyuncusu. (bugüne kadar bonservis 57 milyon ödenmiş )

    şimdi deniyorki bu arkadaşların formları düştü, hala hazır değiller, ne verecekleri muamma. ( ıcardi hariç tabi ) yukarda ne kadar para ödenip yatırım yapılmış kendilerine yazdım. azcık gerçekçi olmak lazım, bu elemanlar hala top seviyede olsalar nasıl alabilirdik sevgili sözlük.

    ayrıca da üstüne şöyle deniyor “eğer form tutarsa bu oyuncular manchester’ı altımıza alabiliriz” rashica’yla ya da onun kadar potansiyelli oyuncularla mı alıcaz manchester’ı altımıza. şimdi anlamışınızdır herhalde rashica’nın da neden alınmadığını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın