resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 811
    açıkçası durumuna üzüldüğüm futbolcumuz, fakat bir yanlışımız olduğunu da düşunmüyorum. bu seviyede futbolcuların kariyeri çok büyük paraların kazanıldığı, profesyonelliğin birinci planda olması gereken kariyeler ve kazanılan paralar birçok problemin sineye çekilmesini sağlayabilir.

    dubois normalde bizim gibi takımların 11 oyuncusu olacak kalitede bir oyuncu. sacha boey gibi manyak bir sağ bekimiz olmasa dubois 11'e yazılacak ilk 3-4 isimden biri olurdu. bizde bulduğu süreler içinde kalitesini hep gösterdi. topu aldığında hiçbir zaman bize panik yaşatmadı, aksine rahatlattı bizi. şimdi avrupa listesinin dışında kalmış olması ve muhtemelen kendisini göndermeye çalışıyor olmamız da kaderin bir cilvesi. normal şartlarda boey gibi fransa milli takımının as sağ beki olacak, premier lig big 6 takımlarının 11'inde yer alacak 22 yaşında bir yetenek bizde olmamalıydı. öyle böyle talihsizlik değil dubois için, çünkü boey gibi sağ bek bizde hiç olmadı. fakat futbolda bunlar var. bir messi çıkar ronaldinho'yu gönderirsin.

    dubois'ya planlarımızı daha önce anlatabilsek iyi olurmuş. muhtemelen boey'in satış ihtimali hep masadaydı, son günlere kadar, ama ya beklenen teklif gelmedi ya da biz boey'i tutmaya karar verdik. her halükarda dubois tarafı da pek iyi hazırlanmamış.

    kadroda kalacaksa en iyisini vereceğine şüphem yok. en geç devre arası ayrılacaksa bile süre bulduğunda 11'de dubois'yı gorünce içimizde şüphe olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın