resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2541
    erden timur'un bir onceki sezon 13. olan ve her seyiyle dipte olan takimi kurtarma adina yapilmis olan ve kisa vadede, amiyane tabirle vur kac performansi alacagini ifade ettigi profile uyan oyuncu.

    hatirlarsaniz transferleri kisa, orta ve uzun vade olarak dusunun demisti erden timur. takima hemen etki edecek mertens, oliveira, icardi gibi oyuncularin alinmasi o an icin elzemdi ve bu oyunculari ikna etmek icin bazi fedakarliklarin yapilmasi gerekiyordu.

    misal torreria da bu kategoride sayilabilirdi ama yasi ve uzun vadeli kontrati sebebiyle hem kisa hem orta vade icin kendisini bu tanima sokmadi. icardi de sonradan yakaladigi muthis uyum, sevgi, ask sebebiyle orta vadeli transfere dondu.

    sergio benim icin kendisinden istenen performansi yeteri kadar verdi ve ilk etapta gorevini basariyla tamamladi. sahsi fikrim erden timur da kontratin yuksekligin farkinda ve mutlaka bir cozumunu bulacaktir. transfer sezonu kismen bizim icin bitti, takimin tadini cikarma zamani geldi. maas dengesi su bu diye takilmadan keyfini cikaralim bazi seyleri de baskalari dusunsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın