• 828
    şampiyon olmuş, hali hazırda iyi bir oyunu olan bir takımın ilk 11'inden yalnızca milot rashica eksildiğini düşünürsek riskli transferlerle dolu dönem geçirmesi gayet uygun gözüken takım.
    en kötü senaryoyu düşünecek olursak bile zaten angelino ve kerem transferinden verim alabileceğimiz ortada. tete, zaha, ziyech, ndombele, davinson bunların hepsi 0 katkıyla oynasa bile geçen seneye göre iyi durumdayız.
    ama bu tete, zaha, ziyech, ndombele, davinson 5'lisinden 2 tanesi bile potansiyelini yakalarsa bu takım geçen seneye göre kalitesini arttırmış olur.
    en olumlu senaryo ise hepsinin öyle ya da böyle tutması. işte o zaman premier lig seviyesinde bir takım izleriz. derbiler merbiler çerez olur bize.

    evet risk alındı ama bir noktada seviyemizden yukarı sıçramamız gerekiyordu. geçen sene şampiyon olduk ama harika futbol oynadığımız maç sayısı azdır.

    bu nedenle bir taraftar olarak benim beklentimin üzerinde isimlerle kadroyu güçlendirip, elimizdeki isimleri korumayı başarılı olarak değerlendiriyorum.

    ama nihayetinde bu yıl da lig şampiyonu olup seneye de şampiyonlar liginde yer almalıyız. bu yüzden herhangi bir lig maçı en az avrupa maçlarımız kadar önemlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın