resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4046
    üzerinde zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam adnan polat döneminde galatasaray'dan uzaklaştırılmasının nedeni zaten cemaate olan yakınlığı ve gençlerin aklını yıkamaya çalışmasıydı. bu yüzden adnan polat karalanmaya çalışılmış ve alevi olduğu için hakan şükür'ü istemediğiyle ilgili haberler çıkmıştı.

    hakan şükür galatasaray'dan ayrıldıktan sonra trt'de sürekli olarak bizi eleştirmiş ve yapıcı olmaktan çok, öfkesinin yoğunluğuyla düşmanca kelimeler ağzından dökülmüştür. o dönem galatasaraylıların büyük çoğunluğu hakan şükür'den nefret etmeye başlamıştı. hatta sadece hakan şükür değil, cemaate yakınlığıyla bilinen hakan ünsal da iğrenç yorumları ve galatasaray'a düşmanca tutumu nedeniyle taraftarımız arasında afaroz edilmişti. sonuç olarak hakan ünsal futbolculuğunun tersine kıvrak dönüşüyle ülkede yerini sağlamlaştırdı. hakan şükür her zamanki gibi burnunun dikine giderek vatan haini ilan edildi.

    doğruyu yanlışı tartışmak için artık çok geç. ancak geçmişi yaşamamış gibi davranarak galatasaray'ı zan altında bırakmaya çalışmasın kimse. hakan şükür'ün gülen cemaati ile olan münasebeti için o dönem kimse ses çıkarmıyorken bile bizler, daha geçmişte fatih terim, adnan polat ve bilimum yönetici tarafından da bu durum eleştirilirken ve kendisi takımdan uzaklaştırılmaya çalışılırken, saydığım bu isimler dahil hepimizi din düşmanı ilan edenler şimdiki arsız düzenin örtüsünün altına saklanıp galatasaray'ı alakası olmadığı konularla yan yana getirmeye çalışmasın. kimin ne olduğunu herkes biliyor ve bu konu hakkında en çok konuşanların da zamanında kimlere hizmet ettiğinin herkes farkında. herkes unutur ama hafızalarımız unutmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın