resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 215
    taraftarımız nezdinde ndombele’nin gölgesinde kalmış gözüken yeni transferimiz.

    kariyerinde uefa şampiyonlar ligi yarı finali ve avrupa ligi finali bulunan bir oyuncu. tottenham’da 200’ün üstünde maça çıkmış. kolombiya milli takım oyuncusu. ismini bilmeden böyle bir kariyeri takımımıza katmış olsak herkes kariyerinin sonuna yaklaşmış ve en az 32-33 yaşında falan sanardı. henüz 27 yaşında böyle bir tecrübeyi kadromuza kattık.

    bunun yanında takımın net olarak atletik oyuncu ihtiyacını giderecek bir profil. ligin en az gol yiyen takımı olarak stoper ikilimizin en büyük defosu açık alanda ağır olmalarıydı ve bu defoyu kaldırabilecek bir oyuncu görüntüsünde. oyuncu için sakar ve dengesiz yakıştırması çok yapılıyor, şöyle söyleyeyim bir stoper olarak kariyerinde gördüğü kırmızı kart sayısı sadece 1. en çok sarı kart gördüğü sezon da 7 sarı kartla 8 sene önce atletico nacional takımıyla. maç içerisinde saçma sapan takımı eksik bırakma veya kart cezalısı olma durumu da pek yok.

    nelsson satılırsa yerine kimi koyarız diye endişeleneceğimiz bir durum olmayacak ilerleyen transfer dönemlerinde. gerekirse üçlü de oynayabileceğiz çünkü sol stoper apo ile birlikte kendisi de sağ stoper olarak top sürme ve bekin açığını kapatma becerisine sahip durumda.

    bana kalırsa gerçekten çok iyi bir transfer oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın