resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 918
    hakim ziyech ile birlikte en çok izlemek istediğim merak ettiğim futbolcu kendisi. tamamen fit ve oynamaya hazır bir zaha'nın neler yapabileceğini izlemek için sabırsızlanıyorum.

    15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçında kendisini 45 dakika boyunca canlı izledim. tam hazır olmadığı halde topla arasının ne kadar iyi olduğunu gösterirken taraftlarında kendisine ilgisinden dolayı her şeye oley çekmesiyle biraz fazla şova kaçtığını düşünüyorum.

    ben mesela şova kaçan zaha'dan ziyade, sahada tabiri caizse hayvan gibi top oynayan rakibi hırpalayan başını döndüren bir adam görmeyi tercih ederim tüm ciddiyetiyle. hem şovunu yapıp hem de rakipleri çiğ çiğ yiyecekse ona da fitim. bunu kendisini eleştirmek için değil ingiltere'de rakiplerini ezen adamı canlı canlı izlemek istediğim için söylüyorum. bizi şovdan ziyade hayvancıl futbola isteğe hırsa doyurmalı. biz zaten şovun kralını hagi'den senelerce izledik yabancı değiliz böyle şeylere. illa şov yapacaksa da skoru aldığımız bir derbi maçının sonlarında yapabilir isterse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın