resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2569
    o kadar kendine has ve onu özel kılan yetenekleri var ki defolarını konuşmak bile bazen zor oluyor.

    çok doğru bir altyapı eğitimi almış, genç yaşında kendisinden çok daha yaşlı oyunculardan daha fazla maç çıkmış, gayet soğukkanlı, doğru yerde bulunma, önsezi gibi konularda premier league seviyesindeki bir oyuncu.

    ama defoları da var. hava topu alma konusunda türkiye standartında çok iyi ama doğru yere uzaklaştırma konusunda çok başarısız. topu genelde mümkün olduğunca yükselterek ileri doğru şişiriyor ve bu topu kazanamadığınızda size atak olarak geri dönüyor. hücum katkısı çok önemli değil diye düşünsek bile caydırıcılıktan uzak. uzun toplarla defans arkası pas ya da hat kıran pas konusunda da çok başarılı değil. zaten bu nedenle rakip yarı sahada, hücumda en boş kalan oyuncumuz oluyor. rakipler savunmayı ona yönlendiriyor.

    kendisi de defolarının farkında olduğu için, önde basmaktan çekiniyor. hızına güvenmediği için yerini korumayı tercih ediyor ki bu da zaman zaman takım boyunu kısaltarak önde pres yaptığımız anlarda bir yumuşak karın oluşturuyor.

    bizim nelsson ile ilgili en büyük defomuz ise alternatifinin olmamasıydı. burayı kariyer planında bir basamak olarak gören bir oyuncu için yıllarca onun hedeflediği premier leauge seviyesinde oynamış bir oyuncu ile rekabet bu defoyu kapatacaktır. nelsson aslında bunu kapatmak zorunda.

    performansının artacağını düşündüğüm oyuncumuzdur ama bizim rakip sahada oynayacağımız maçlarda davinson sanchez'in, kapanarak oynamamız gereken maçlarda nelsson'un daha önde olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın