resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2525
    2023-2024 sezonu için kadromuzda kalmasına çok sevindiğim futbolcumuz.

    dikkatimi çeken bir şey ise çeşitli dizilişler ve kadrolar yazılırken pek ilk 11 e dahil edilmediği.
    lig için yabancı kontenjanı hikayesinden bunu anlayabilsem de bence özellikle avrupa'da çoğunluğun kurduğu ilk 11 aksine daha çok sahada olması gerektiğini düşünüyorum.

    okan hoca'nın tercih edebileceği 4-3-3 sisteminde (avrupa'da) kendisini kerem demirbay'dan önce ilk 11 e yazılabilir. torreira'nın önünde ndombele ile birlikte box to box oynayabilir.

    keza 4-2-3-1 çıkacağımız bir maçta orta saha ağırlıklı bir kadro ile çıkılacak ise mertens yerine forvet arkasında ki üçlünün ortasında, nispeten orta saha ağırlıklı ve hücum bölgesi ile bağlantı kurabilecek şekilde ndombele ile oyun içinde yer değiştirebilir.

    belki kerem demirbay'ı tam olarak hazır izleyemediğimizden bilemiyorum, ben kendisini kerem'in önünde görüyorum. hücum anlamında pas şut kalitesi anlamında benzer olsalar da oliveira'nın savunma özellikleri ve özverisi kerem'in önünde bence.

    8 oynadığı dönemlerde etkili paslar atan sık sık ceza sahasına giren oliveira'nın, ndombele ve torreira ile daha rahat dinlenerek ve yer değiştirerek oynayabileceği bir senaryo bana fena gelmiyor açıkçası.

    umarım geçen sene özellikle sezon başında ve ortasında gösterdiği performansı göstermeye devam eder. kalitesine ihtiyacımız olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın