resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 206
    şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında savunma arkasına koşularda abdülkerim ve nelsson'un düştüğü zor durumları görüp aldığımız önlem olarak yorumluyorum ben kendisinin transferini. cl grubunda bayern münih, manu ve buraları oynamaya alışkın kopenhag gibi takımlarla karşılaşacağız, bu maçlarda ilk devreden 3-0 geri düşersek oldukça heves kırıcı bir durum oluşabilirdi.

    takıma yaptığımız icardi, tete, zaha, ziyech, angelinolu yatırımın bir anlamda güvencesi oldu davinson sanchez. ben böyle yorumluyorum ve görüyorum.

    sahadaki diziliş, tercih meselesi için de 3lü defans oynayacağımızı düşünmek, bana uzak ihtimal geliyor ve mantıklı da olmuyor. 3lü defansla çıkarsak tete, kerem ve zaha gibi şampiyonlar ligi'nde oynamaları için kadroda bulunan oyuncuları otomatik olarak kenara çıkarmış oluyorsun ki bu da mantıklı değil. 5li defans çıkmamız daha olası bu maçlara, davinson da tecrübesi ve yeteneği ile fark yaratacaktır eminim.

    9.5 milyon euro bonservis, premier lig'den aldığın ilk 11 oyuncusuna göre gayet makul geldi bana, kaldı ki 5 taksitte ödeyeceğiz (sezon başına 1,9 milyon yapıyor).

    takımımıza hoş gelmiş, uzun yıllardır transfer döneminde adı bizimle anılıyordu. kısmet bu transfer döneminin son gününeymiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın