resim
Onyinye Wilfred Ndidi
Takım:Leicester
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Nijerya
  • 53
    20/21 sezonundan bu yana sakatlık dolayısıyla 41 maç kaçırmıştır.
    zaten 60 milyon eu'ları gören değeri bu sebeple 25 milyon eu bandına inmiştir.
    sakatlanmadığı taktirde orta sahanın savunma tarafında premier lig seviyesinde bile patrondur. bu haliyle galatasaray'ın elini acaip rahatlatacak futbolcudur. torreira ile birlikte oynadıklarında önlerine 3 tane talisca koysan bizim lig için zaaf yaşamazsın.

    yaşının halen 26 olması büyük avantaj. torreira'nın da 27 olduğunu hesaba katarsak en az 4 sene orta sahanda sıkıntı yaşamayacaksın demektir bu. tek sorun oyuncunun geçirdiği 2 tane önemli sakatlık. bu iki sakatlık nedeniyle yaklaşık 160 gün sahalardan uzak kalmıştır. ancak şu var, biz hayatı boyunca maç kaçırmamış lideroth malesef galatasaray'da kariyerini bitirecek tek bir sakatlık yaşadı. keza aboubakar günlük hayatında koltuk değneği ile dolaşan adam beşiktaş futbolcusuyken hiç bir zaman sakatlanmadı. sadece bi kere dizine para sıkışmıştı ve arap coğrafyasına gitmesi gerekti çıkarılması için.

    özetle oyuncunun sakatlığı kronik değilse telaffuz edilen 17-18 milyon eu bandı abartı bir rakam değil. ha galatasaray'ın bütçesi için abartı olabilir onu bilmem. ama oyuncu bu paraları rahatlıkla eder. leichester premier ligde oynasa yine sezon içerisinde rahatlıkla 40 milyon eu bandına çıkardı ndidii'nin değeri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın