resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 295
    takımımıza transfer olasılığı yalnızca bir şaka veya dikkat dağıtıcı olarak değerlendirilebilecek futbolcu.

    başka bir şekilde düşünemiyorum bile. haziranın başından beri sabrımız zorlanarak beklediğimiz o kilit orta saha transferi bu futbolcu olamaz. eşyanın tabiatına aykırı bir durum. aklım kabul etmiyor. duyumcu, gazetecilerin ve hatta yönetminden bazı kişilerin dolaylı yoldan paylaştığı istenilen, vazgeçilen veya istenmeyen futbolcuların isimlerinin yanında komik kalıyor. ortada korkunç bir mantıksızlık var.

    içimde hala ufak bir umut var ama. isminin asıl transfer öznesine başka kulüpler veya duyumcular salça olmasın diye yem olarak ortaya atıldığına inanmak istiyorum. bu inancımın gerçek olup olmadığı da artık bügün itibariyle netleşecek. umarım.

    eğer transfer yapamayacaksak da çıkıp elimize yüzümüze bulaştırdık, risk aldık ama olmadı denebilmeli. bu beklentiyi biz taraftarlar olarak kendimiz yaratmadık. hayallere kapılmamıza neden olan yönetimin yarattığı beklentiydi. şimdi beklentiye yönelik bir karşılık verilemiyorsa, bunun sorumluluğunu da yönetimden birileri üstlenmeli. çıkıp oldukça şeffaf bir şekilde özür dilenmeli. kusura bakmayın ama matias vecino, tutulamayan sözlerin önüne çekilecek bir bahane kalkanı olarak kullanılmamalı. adamın ne günahı var? 32 yaşına gelmiş bir adamın kariyerini böyle bir olayla hiç etmenin anlamı ve adabı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın