resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2475
    iyi işlerini nasıl övdüysek yanlışları da söylemek en doğal hakkımız.

    öncelikle kendisi tek başına hareket etmiyor yanında okan buruk da var. başka yazarların da belirttiği üzere popülist davrandılar. gereksiz yere fb odaklı bir transfer sezonu geçirdik.

    icardi elzemdi. kesenin ağzı açıldı ve alındı. o zaten olması gerekendi.

    angelino net bir okan buruk transferi. muhtemelen sebebi de 20 ekim 2020 leipzig başakşehir maçıdır. sol açık olarak aldık desek ne gerek var derim ama absürt karşılamam. sol bek olarak yetersiz bile diyemiyorum sol bek değil çünkü. uzun vadede okan buruk izin verirse kazımcan formayı alacak. hatta muhtemelen şampiyonlar ligi maçları sırasında bile durum netleşir.

    zaha ise 1 ay fb aldı alacak diye konuşulurken kimsenin beklemediği bir anda biz alınca çok hoşumuza gitti. ali cabbar vs. iyi güzel de elimizde ligin en iyi sol kanadı kerem vardı. kimse o bölgeye transfer beklemiyordu. kerem ortaya geçer birlikte oynarlarsa ancak o şekilde kurtarır. muhtemelen szymanski'ye cevap olarak alındı.

    ziyech soru işaretleriyle dolu bir transfer. arabistanda bile sağlık kontrolünden geçemedi. eğer sezon içinde sakatlık sebebiyle oynaması sık sık kesintiye uğrarsa erden bey'in kulağını çok çınlatırız.

    tete zaniolo yerine geldi. benim gözümde zaniolo ile mukayese edilmez. ona da iyi tarafından bakarsak rashica yerine sayabiliriz.

    kerem demirbay ise tam bir rotasyon futbolcusu. gelmeden yine gereksiz övgüler düzüldü. 4 sene önce leverkusen'e 32 milyon avroya transfer olması şu an bir şey ifade etmez. zaten bekleneni veremeyince piyasa değeri de hızla geri düşmüş. 1-2 sezon üst düzey oynamış. bence fiyasko.

    bakambu bence iyi bir yedek. halil dervişoğlu da 3. forvet dersek bir şey demeye gerek yok.

    peki bize lazım olan neydi. mertens ve oliveira yerine tempolu 2 adam, sol bek ve bence apo-nellsson yanına da tecrübeli bir stoper. bunların hiç biri alınmadı. angelino biraz sol bekten sayarsak hepsi o. yetmezmiş gibi transferin son günlerine doğru berkan giderken midtsjö ve oliveira muamma. takımda kalsalar ne kadar faydalı olacaklar o da soru işareti.

    şu kadroyla şampiyonlar liginde bir mucize olmazsa en iyi 3. oluruz. oliveira ne yapıp edip ikna edilmeli. ligde şampiyonluk için şart. belki bir sürpriz olur avrupa'da devam edersek ocak'ta gerekeni yaparlar diye ümit ediyorum.

    başkası bunu yapsa çok daha ağır yazardım da erden timur'u seviyoruz. ama olmadı be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın