resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2467
    net bir 10 numara ile (ziyech sağ kanat) fark yaratacak bir 8 numara alması gerekiyordu ve bunlar elzemdi. ikisini de beceremedi. bu transfer sezonunda taraftarın da gazıyla boş işler peşinde koştu. zaha mesela, iyileşip döndüğünde oynatmak için yeni aldığın sol beki kesmek zorundasın. nasıl bir planlama bu anlamadım. 2 transferimiz henüz salondan çıkamadı. onları beklediğimiz yetmiyor son güne kadar orta saha bekledik onda da gitti ala ala vecino’yu aldı.

    doğru düzgün satış da yapamadık. şartlarını bile bilmediğimiz kiralamalar yapıldı, elalem taraftarının çöp olarak gördüğü adamdan bile para kazanıyor biz oyuncuları utanmasak üzerine para koyup göndereceğiz.

    sorsan her şey planlı, alakası yok. bu transfer sezonunda gram planlı hareket edilmedi, eline yüzüne bulaştırdı adeta. aldığımız oyuncuların hiçbirini satamayız 30’luk hepsi. hayvan gibi maaşlarla zaten bir yere kıpırdamaz o adamlar. şampiyon olamazsak ne yapacağız çok merak ediyorum. rüzgarı arkamıza almak varken yine bir şekilde berbat etmeyi başardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın