resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 103
    gelir gelmez. orasını bilmem. kaldı ki yüksek ihtimal geldi. bütün muhabirler "güzellemeye" başladığına göre. gelmiştir illaki.

    ben topuna bakarım. zerre bilmiyorum adamı iyi mi? ulan bir kez duymaz mıyım adını bu topçunun? duymamışım iyi mi?

    yani oynadıktan sonra notunu veririm.

    ama bu muhabirlere ne oluyor arkadaş?

    zaten klasik bir torreira'nın başında kapak patlatma durumu var. ama neyse. bu şimdi nasıl akıl transferi oluyor sayın muhabir arkadaşlar? madem o kadar akıl dolu bir transfer son güne neden kaldı?

    bariz olanı söyleyemeyen adama saygım sıfır.

    bariz olan da şu. bir risk aldık. o risk tutmadı. bari torreira'yı tanıyan birilerini getirelim dediler. torreira kontenjanı bu arada gerçekten "akıllı hamle". torreira deyince çünkü akan sular durur.

    bu arada bu haberleri galatasaray yönetimi inşallah yaptırtmıyordur. büyük hayal kırıklığı olur benim için. basit planlarınız tutmadı, sıvamayın. aldığınız oyuncuyu da bir zahmet itibarsızlaştırmayın.

    geçici çözüm deyip geçin.

    tanımıyorum oyuncuyu. ama daha ortada fol yok yumurta yok. biliyorsunuz, eleştiri gelecek. önden yol yapıyorsunuz. olmuyor. kimse yemiyor. yemez.

    inşallah iyi performans verir.

    geldiyse tabii.

    ekleme: vazgeçtim. az önce bir de ne göreyim dersiniz. adama 3.5 mil eur bonservis verecekmişiz. hadi lan oradan. üstüne de 2+1 sözleşme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın