resim
Onyinye Wilfred Ndidi
Takım:Leicester
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Nijerya
  • 42
    üst düzey bir oyuncudur. gelmesini çok isterim. çok değil, birkaç yıl önce tielemans'tan daha çok talibi vardı. championship'te oynamak yerine bize gelmek isteyebilir. satın alma opsiyonlu kiralık transferi mükemmel olur. tek başına tüm ihtiyaçlarımıza çözüm olmaz ama zaten en az 2 oyuncuya ihtiyacımız var.

    bununla birlikte sözlükte futbolcuları tanımama durumu ilgilendiğimiz her oyuncuda daha net görülüyor. dün bir anket vardı, zaha'yı izlemedim veya zaha'ya spesifik olarak dikkat etmedim diyenlerin toplam oranı yüzde 30'lardaydı. premier lig'in abartısız en çok konuşulan, büyük maçların tümünde game changer olarak görülen yıldızlarından biri hakkında bile fikir sahibi olmayan bir yüzde 30.

    benzer şekilde tete de tanınmıyordu. zayıf dribling yeteneğine rağmen çok çalım deneyip çok top ezdiğini oyuncuyu bilenler söylemişti zaten. bu tip yorumlara gelen cevap "boşuna mı shaktar aldı, boşuna mı premier lig'de oynadı" şeklindeydi. ndidi hakkında olumlu yorum yapınca gelecek cevap da muhtemelen " çok iyiyse neden kimse almadı da leicester'da kaldı" şeklinde olacaktır. sağlıksız bir bakış açısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın