resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 733
    aslında orhan uluca gelmeden önce harika bir analiz yapmış, analizin ne kadar iyi olduğu şimdi anlaşılıyor. ne dediyse o var kerem'de. belli yetenekleri var, kadife ayak, teknik, ceza sahasına koşu üst düzey, duran topları iyikesiyor, mücadele ediyor ama çok basit pas hataları var, defansif yönü çok güçlü sayılmaz. sergio oliveira gibi fakat topu kıymetini onun kadar bilmiyor, buna karşın onun gibi gölge bir oyunu yok, daha fazla sorumluluk almaya çalışıyor.

    benim nazarımda oliveira, seri gibi bir adamdı. her şey tamamsa eksik parça oysa girer o bölgeye işini yapar ama ekstra bir şey lazım olduğunda ortadan kayboluyordu. kerem biraz daha ortada gözükmek isteyen bir isim.

    fakat benim düşüncem şu. ben oraya gedson tarzı, lemina tarzı biraz daha kendi işini kendi gören, rakibe basan, topu söküp alan, dikine giden bir adam istiyorum. çünkü bizim ön taraf topu kolay kaybediyor. biz böyle yerleşip de tek paslarla set oyun oynamıyoruz pek, kazanıp topu ileridekilere verip bitirin diyoruz. bu şartlarda orta sahada tam olarak gedson, lemina tarzı bir profil çok iş yapar bence. kerem ve kaan da güzel yedeklerler o bölgeyi ve duruma göre değişik oyun planı da kurgularsın. çünkü lemina gibi biri, gedson gibi biri torreira ile de değişerek oynayabilir, birlikte de oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın