• 7
    kadın basketbol şubemiz hakkında bir takım iddialarda bulunan kişi.

    kimdir, neyin nesidir, gazeteci mi bilmiyorum. tanımadığım biri hakkında konuşmayı doğru bulmam. yalnız ortaya attığı şeyler adli vaka. bunu ismini duyurmak, galatasaray düşmanlarına yaranmak için tweet atarak duyuruyorsa orada iyi niyet aramam. derdi küçük kızlar vs. değil bunun. zaten "çocuklarınızı emanet ettiğiniz kulübe dikkat edin" diyerek neyi amaçladığı belli.

    varsa elinde kanıt, görüntü, ses kaydı, çocukların itirafları, anne- baba söylemi git savcıya. git suç duyurusunda bulun, ondan sonra geç youtube, twitter başına suç duyurusunu paylaş. ama yok konuşayım da ne olursa olsun dersen o iş olmaz.

    ayrıca bir insanın beli kırılmışsa hiç mi kimse sana ne oldu demedi? hele o taciz kısmı... anne babalar neden susmuş peki?

    bir de dedikleri gerçekmiş gibi burada bile laf ettirilmiyor. tamam konu çok hassas ama ya doğru değilse? doğru olmadığı ortaya çıkınca buraya gelip hakkında 2 kelam edecek misiniz?

    iddiaları doğruysa kulüp gerekirse şubeyi bile kapatsın. bir işi beceremedik, çocuklara sahip çıkamadık bizim neyimize basketbol desin. arkasinda durmayan adam değildir.

    bu öyle yolda yürüyen serserinin kadın taciz etmesi iddiası gibi bir şey değil. meşhur olmak isteyen çok kişi var, lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın