resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2422
    erden timur daha çiçeği burnunda bir futbol yöneticisi. çok becerikli bir adam olduğu aşikar, ama futbol dünyanın en zengin adamlarının oyun yeri olmuş durumda, tam anlamıyla kurtlar sofrası. ben erden timur'un öğrenme sürecinden geçtiği kanaatindeyim.

    geçen sene şansının da yardımıyla harika bir transfer dönemi geçirdi. olmayacak iş oldu icardi düştü bize. ama geçen seneki stratejisinin tutmadığını bu sene görmüş olduk. yarın 2 tane üst düzey orta saha da getirse mevcut stratejinin risklerinin bence kendisi de farketti. risk aldı, nispeten aldığı risk şimdilik tutmamış gözüküyor, şu an elimizdeki en iyi ihtimal hojbjerg ve onu ikna etmeye çalışıyoruz ama hala olmama ihtimali söz konusu. kendisinden beklentim önümüzdeki sene daha planlı ve organize bir transfer dönemi geçirmesi, isim ve markalara değil yetenek ve potansiyele yatırım yapması. eğer iyi bir scout ekibiyle çalışır kulübe ve kulübeye yetkin profesyoneller getirirse (oyuncu geliştirme, perfromans analiz, yardımcı antrenörler) o zaman iyi işleyen ve finansal anlamda kendi kendine yeten bir kulüp olabiliriz.

    bu transfer döneminin sonunda hata da yapabilir, nispeten başarısız da olabilir, ama ben onda hatalarından ders çıkartacak insan profili görebiliyorum ki bu en kıymetli şey. umarım bu transfer döneminde yine şansımız döner ve gönlümden geçen breivik ve hojbjerg ile transfer sezonunu kapatırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın