resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2403
    pamuklara sarmamız gereken değerli yöneticimiz. öncelikle bunu belirtmek lazım ki kendisi için en güzel tanım bence bu. böyle bir zamanda işini bu kadar liyakatla yürüten ve elini hiç çekinmeden taşın altına koyan, üstelik bunu kendinden üst pozisyondaki başkanını asla rencide etmeden yani çok fazla ön plana çıkmadan yapmaya çalışan birisi.

    öncelikle bunu bir kenara koymalıyız.

    işin eleştiri kısmı ise farklı bir durum. şu an en çok ihtiyacımız bulunan pozisyonlar için yapılacak transferlerin geç kalmış olması ise son derece haklı ve yapıcı bir eleştiri. muhtemelen kendisine de sorsanız evet geç kaldık diyecektir zaten. elinde sınırsız imkanları olan bir durumda değil, galatasaray yararına en iyisini yapmaya çalıştığından da zaten kimsenin şüphesi yok. arap ligine yapılan yatırımlar da avrupa piyasasını ciddi etkilemiş durumda. taraftar bunları zaten biliyor ve görüyor. yine de bunlar geldiğimiz noktada eleştirilebilecek bir durumda olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. 2 hafta sonra avrupadaki en kritik maçımız var. takımın en ihtiyaç duyulan pozisyonuna transfer yapılmamış durumda. yapılan transferle ise hazır oyuncu değil ve ne zaman verim alabileceğimiz meçhul. hal böyle olunca ortadaki tablo için kimse iyi bir transfer süreci diyemez. taraftarın anlatmaya çalıştığı şey aslında bu kadar basit.

    gönül ister ki 2-3 güne hızlıca gerekli ve hazır oyuncu transferleri yapılsın. biz de yöneticimiz yine şapkadan tavşan çıkarttı diyelim. ama açıkçası bu çok olası gözükmüyor. yine de hangisi olursa olsun kendisi tam desteği hak ediyor. bunları da karıştırmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın