resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2399
    gecen sene, bugun elestirildigi riskleri almasaydi icardi, torreira galatasaray formasi giymeyecekti.
    bazi seyler deneyimle anlasilir. tecrube kazanilir.
    galatasaray 120 yillik camia. bugune kadar 1 senelik yanlis kararlar camiayi iflas ettirmedigi gibi, bugun de ettirmeyecektir.

    turkiye'ye yildiz getirmenin bazi riskleri vardir. kendisi bu sene de bu riski almistir. yanlis da yapmis olabilir. onemli olan sergiledigi vizyon ve yasadigi tecrubelerden ders cikarabilme yetisine sahip olmasi ve kibirden uzak bir insan olmasidir.

    yedirmeyiz diyenlere, elestiri olmayacak mi? kimse galatasaraydan ustun degil diyen arkadaslar, insanlarin neden yedirmeyiz dedigini iyi kavramalidir bence. burada gayet duzgun elestiri yapanlar, sosyal medyayi buradan ibaret saniyorlar sanirim. burada sen bir elestirirsin, twitterda anonim hesaplar istifa hashtaglari acarlar.

    danimarka'da, finlandiya'da yasamiyoruz. yasadigimiz yerin kosullarini bilerek davranislar sergilememiz lazim.

    kaldi ki erden timur, dogru yaptiginda dahi o dogrunun icindeki yanlislarini arayan bir insandir. siz yine elestirin, kimse galatasaraydan buyuk degil gibi cumleler kurun tabi ama bu isin kontrolden cikmasi ve erden timur gibi hayatini galatasaray icin harcayan insanlari medyanin yemesi ve itibar suikasti yapmasi 1 haftalarini almaz emin olun.

    umuma acik yerlerde yaziyorsunuz. fonlanan hesaplar, passat medyasi sizden cok takip ediyor buralari.

    sonuc olarak, umarim yemezsiniz bu insani. yanlislariyla dogrulariyla kabul edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın