resim
Sergio Ramos García
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1500
    yabancı sınırı yüzünden bir türlü kafamda oturmayan oyuncu.

    mevcut kadromuzda 14 yabancı + luyindama var. luyindama ile fesih ya da kiralık yolları ayırırız diye düşünüyorum. takımda ayrılmaya en yakın isim midtsjö. açılacak kontenjanda öncelik orta saha.

    ikinci isim ise dubois. oyuncunun önceliği olan fransaya gönderemedik ve kendisinin anadoluya gideceğini sanmıyorum açıkçası. özellikle o maaşı kimse veremez anadoluda. tek seçenek suudi kulüplerinin alması. kendisinden çıkıp ramosa gireceksek duboisten bonservis kazanmalıyız ki bir de yerli sağ bek transferi yapalım. bonservissiz gönderirsek dubois’i olası boey sakatlığında 3’lü defansa geçilmesi gerekecek. angelino ve barış kanatları ile 3-4-3 oynanır. 2-2-6 gibi bir pres şemamız varken ön alan presinden bir adam eksiltmemiz gerekecek. ramos sistem değiştirmeye değecek bir isim mi, bence değil. oyun, ramos’tan önemli.

    üçüncü isim oliveira. ancak oliveira giderse net bir şekilde breivik alınmalı ki orta saha rotasyonunda eksik kalmayalım.

    ramos’u oldukça düşmüş ve yavaşlamış olmasına rağmen pr’ı ve takıma getireceği liderlik için istiyorum. geçen sene izlediğim ramos, nelsson’u kesemeyeceği için sıkıntı çıkarır mı onu da okan hoca düşünecek. olası bir sıkıntıda erden timur eleştirilir ancak şimdi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın