resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2396
    bugün türkiye’de fenerbahçeli çocuk bırakmayan mauro icardi’yi 5 eylül 2022’de transfer etmiş olan yöneticimiz.

    bu sezon özelinde kabahati galatasaray’ın erişemediği ve her şey yolunda gitse bile bir süre daha erişemeyeceği seviyeleri gerçekmiş gibi hayal ettirebiliyor olması oldu. evet, bu muhteşem bir şey ama kendisi tam olarak bu yüzden eleştiriliyor.

    geçen sezonun 4 eylül günü seferovic-gomis forvet hattı sizin gözünüzde bu sezonun 2 eylül günündeki torreira-oliveira-kerem-mertens-kaan-eyüp orta sahasından daha tamam olarak mı gözüküyordu? bu soruyu cevaplayarak erden timur’a ve yönetime yönelik transfer eleştirilerinin sivriliğini yontabilirsiniz.

    galatasaray gibi bir kulübün maddi işlerini yönetiyor, onu bankalar birliği anlaşması gibi bir garabetten kurtarmaya ve finansal özgürlüğe kavuşturmak için benim diyen babayiğitin kazma vuramayacağı projelerle uğraşıyor. aynı zamanda kulübün her kuruşunu düşünerek, tıpkı geçen sezon olduğu gibi bir plan dahilinde risk alıyor.

    geçen sezon süper lig şampiyonu olduk diye birden dev olmadık arkadaşlar. temmuzda ismi geçen orta sahaları indirmedi diye eleştirilmesi tamamen fantezi ürünü.

    orta sahamız yok denilen kadrodan nicelik olarak 2 kişi daha eksilmesine rağmen yerel ligimizde nitelik olarak yakınına yaklaşacak bir orta saha rotasyonu da yok bu arada. deli saçması işler işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın