resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2393
    yönetici olduğu dönemden beri getirdiği oyuncular için gerçekten büyük bir takdir ve teşekkürü hak ettiği gibi, en az 2 orta saha oyuncusu alması gereken bu transfer döneminde daha 1 tanesini bile alamamışsa e-leş-ti-ri-lir. zira yöneticilerin asli görevlerinden biri camianın lokomotifi olan bir oyun dalında eksikleri ‘zamanında’ gidermektir.

    orta saha bir futbol takımının olabilecek en önemli bölgesidir. bu mevki bir sol bek mevkisi değildir, ya da sol açık değildir. bunların hepsini, omurgan iyiyse bir şekilde kotarırsın. ama daha hala bu oyuncuların gelmemiş olması demek, şampiyonlar ligi’nde ilk 2 maçı çöpe atmak anlamındadır.

    neden mi? işte bundan. bu adamlar gelecek, imza atacak, tanıtım vb. yapılacak, türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, röportajlar, hamasi laflar vesaire derken, sonra dönecek memleketinden eşyalarını toplayacak. yine gelecek önce takımı, sistemi, teknik direktörü, arkadaşlarını tanıyacak, sonra yeni bir memlekete, tamamen farklı bir kültüre geldiği için sosyal hayatına adapte olmaya çalışacak, sonra da maça çıkıp katkı verecek ve tüm bu anlattıklarım 15 gün içerisinde olacak öyle mi? yapmayın gözünüzü seveyim, en iyisini alacağız diye diye patladı işte bu sefer. kabul edin artık şunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın