resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2387
    orta saha için herkes hep bir ağızdan; "adamın aldığı risk buydu, cl gruplarını bekledi, son gün kelepir yıldız kovalamayı planladı ve bu risk de tuttu" türküsünü söylüyor. arkadaşlar tutan bir risk falan yok, niteliği bir kenara bırakırsak, nicelik olarak bile o bölgede eksiğiz, ne yapılabilirdi sürekli söylüyorum; 1 orta saha alınır, 2.si için bu riskli plan izlenirdi, yapılmadı. benim bakış açıma göre alınan risklerin hesaplanabilir olması gerekiyor, mevlam nasip ettiyse olur kafasıyla yolda kalabilirsiniz çünkü mevla her zaman gönlünden geçen ile sınamıyor insanı, bazen de yokluğu ile sınıyor, ben hala bugün geldiğimiz noktanın stratejik bir planlama hatası olduğunu düşünüyorum.

    ama şu gerçeği de kendime hatırlatmak istiyorum; eğer orta saha transferi olmazsa da erden bey'in de yönetimin de canı sağ olsun.

    geçen seneden beri yaptıkları, yaşattıkları ile hatalarını tolere edebiliyor olmalıyız, bu krediyi iyi niyetinden şüphe etmediğimiz bu insana vermezsek sonunda kendimizi iyi niyetli olmayan yöneticiler ile sınanırken bulabiliriz.

    ps: erden timur eleştirenleri de ali koç uşağı/fetöcü/vatan haini falan ilan etmeyi bırakın, komik oluyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın