resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2475
    maliyet hesabı yapanlar haklı ama bu adam çöp filan değil. 4-2-3-1 oynadığımız için zorlanıyor ve istersen en kral 8'i al bu kanatlarla ve mertens'le aynı sorunu yaşayacaksın. takım savunması yok ve bunun tek sorumlusu 8 oynayan futbolcumuz gibi bir algı yaratıldı. hoca da buna çözüm için hiç bir deneme yapmadı. başakşehir maçında defansın öne çıkıp rakip orta sahaya basması bir tık sayılabilir ama riskliydi ve çok da devamı gelmedi o yüzden. hoca doğru oyunu, doğru adamlarla oynamazsa takımdaki bir çok futbolcu kötü gözükür. yarın torreira da değersizleşir. mesela molde maçında çabaladı ama o bile sahada çaresiz gözüktü.

    https://twitter.com/...698440115863700?s=20

    sergio'nun yaptığı asistleri ve anahtar pasları düşündüğümde top bizdeyken sola yakın daha geniş oynadığında iyi işler yaptığını hatırlıyorum. beşiktaş maçında icardi'ye asisti, bu sene şampiyonlar ligi ilk ön elemesinde abdulkerim'e asisti çok benziyor. konyaspor'la yaptığımız ilk maçta dubois'e attığı bir pas var ve o sayede karşı takım kendi kalesine gol atmıştı. kerem aktürkoğlu'na yaptığı bir ara pası var kasımpaşa maçı olmalı. kendisini sol içe atıp torreira ile beraber yanlarına alacağımız dinamik bir sağ iç oyuncusuyla daha şampiyonlar ligi takımı gibi oynayabiliriz. ama hoca 8 10 karışımı bir futbolcu istiyor. zaten kerem demirbay ve sergio yanılmıyorsam öyle topçular? ama hoca sanırım 10 oynayan ama geri gelen 8 istiyor. problemi bu çözecekmiş gibi.

    sezon başında satılmasına üzülmezdim. daha iyi biri gelecek derdim ama şöyle bir iki gün kala böyle bir futbolcuyu satmak da çok mantıklı değil. bu adam 2 alsa normal deriz sanırım hepimiz. şu an 3 milyon euro almasına dudak büküyorsak 3 senede bizim makul diye adlandırabileceğimiz seviyeden fazla alacağı para sanırım 3 milyon euro olmuş oluyor. siz bu adamı satıp başka bir adamı aldığınızda emin olun 1-2 milyon euro menajer ücreti ödersiniz, o da iyimser rakam. bir iki gün kalmışken alınmayacak bir risk. umarım kalır ve yanına ciğersiz bir adam alırız. arkalarında da torreira oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın