• 781
    şampiyonluğu garantiledigimiz andan itibaren acayip beklentilere girdiğimiz, yönetimin de bunu dizginleyecek pek bir şey yapmadığı dönemdir. gerçi hakkını yemeyelim erden timur bazı transferlerin bu döneme kalacağını söyledi ama kimsenin umrunda olmadı. gerçi kendi adıma icardi harici paniklemedim ama çoğu taraftar gibi bir açlığa ben de düştüm.

    ocak ayından beri konuşulan ortasaha transferi yüzünden yaz transfer dönemi sergio, mertens, berkan topun ağzına koyuldu. yıldızlar yağacak denildikçe özellikle de sergio ve mertens'in gideceğine kesin gözüyle bakıldı. işin gerçeği gitmeleri istenildi. fakat tek yapılması gereken fredrik'ten çıkıp yerine topla ilerleyebilecek iki yönlü bir ortasahanin alinmasiydi. geldiğimiz noktada gidişini her ne kadar onaylasam da berkan kaçmak zorunda kaldı, sergio gitsin diye bekleniyor ve her maç elinden geleni yapan mertens'e tu kaka yapılıyor. peki bu arada bilin bakalım noldu? ortasaha transferi yapılmadı. yapılacağından gram şüphem yok ama koca yaz taraftarı gazetecilerin insafına bıraktı yönetim. burada hem dursun başkan hem metin öztürk hem de erden timur hataliydı. gerçi her ne kadar erden timur ve okan buruk eldeki kadroyu korumak istiyoruz dese de taraftar öyle bir yükseldi ki kimse bu sözleri sallamadi, inandırıcılığı yoktu. yönetimi tek bu noktada eleştiririm eğer eleştirmek istersem.

    öyle ya da böyle yönetim çok başarılı bir transfer dönemi geçirmiş olup kadroyu kaliteli oyuncularla güçlendirdiler. ortasaha da gelecek ama gelmezse de bu yüzden yönetim linçleyecek değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın