resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2374
    hem okan hoca hem erden timur avrupada transfer sezonu bittikten sonra oluşabilecek opsiyonları değerlendireceklerini söylemişlerdi. 2 eylül 2023 gaziantep fk galatasaray maçı kadrosunda geçen sezonki orta saha rotasyonumuzdan sergio oliveira (6/10), midşö(4/10) ve berkan(5/10) yok. orta saha oyuncularımızın gidişi ile ilgili gelişmeler son bir haftada yaşandı. ben böyle bi değişime belli oyuncularla anlaşma noktasına gelmeden girişileceğini düşünmek istemiyorum. o bölgede geçen sene torreira(8/10)’dan aldığımız verimi alabileceğimiz, 8/10 luk 2 oyuncu daha gelirse, yerli rotasyonunda kaan ayhan ve kerem demirbay ile sezon geçer.

    sözlükte herkes sergio mertens ortasahası ile cl’de içimizden geçerler şeklinde görüş bildiriyordu. geçen seneki bjk deplasmanında dinamik orta sahalara karşı bu sinyalleri hepimiz aldık. oraya neşter vuruldu.

    geçen sene ligde sergionun olmadığı maçlarda set oyununu oturtamadık. fizik kalitesi düşük olmasına rağmen takımımız için çok önemli bi oyuncuydu. umarım dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayız.

    şu anda ümidim torreira ve gelecek iki orta saha oyuncumuzun seviye olarak birbirine çok yakın olması. kart cezası, sakatlık, rotasyon durumlarında girip çıkanın birbirini aratmaması.

    tekrarlıyorum, böyle bi risk alındıysa gelecek oyuncuların planlaması yapılmış, %80 oranında anlaşma sağlanmış olmalı. sonra vay efendim profesyonel dünyaydı, vay efendim umulmadık bariyerlerdi olmasın. erden beyi hepimiz seviyoruz, alternatiflerini hazırlamadan son hafta orta sahada 3 oyuncudan çıkacağına ihtimal vermek istemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın