resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2371
    hocadan, futbolcudan farkı, kredisinin çok daha yüksek olmasıdır. çünkü ikamesi yoktur. fm tabiriyle statüsü indispensable seviyesindedir. burası galatasaray, burada başarısızlığa tahammül olmaz gibi beylik sözler var. peki yerine kimi düşünüyorsunuz? abdurrahim albayrak? levent nazifoğlu? bülent tulun? adnan sezgin?

    30 yaşın üzerinde bir galatasaraylı olarak hem kulübü içten seven hem donanımlı hem de maddi ve manevi elinden geleni yapan bir yönetici profili görmedim. kiminde bu özelliklerin biri vardı, diğeri yoktu. tüm bunları kendinde toplayabilmiş bir profilden bahsediyoruz.

    transfer süreci sonuçlanana kadar ben kendisine güvenmeye devam edeceğim. sonuç istediğimiz gibi olmazsa hanesine bir eksi yazsa da bu transfer sezonundan ders alıp elini daha sıkı tutması adına yapacaklarını takip edeceğim.

    şimdilik rahatsızlık duyduğum konu, oyuncularımızı opsiyonlu şekilde kiraya verme sürecimiz. bunu da sözlükte dile getirdim zaten.

    ancak kulübün bir yıl içerisinde nereden nereye geldiğini unutmayalım. küme düşme riski yaşamış bir takımın iki yıl olmadan manchester united ile grup ikinciliği hesaplamaları yapmasında aslan payına sahip birkaç isimden biri.

    özetle geç kalmış olmakla beraber transfer sezonu bitimine kadar kendisinin yapabileceklerine dair pozitif olmaya devam edeceğim. umarım aldığı riskin karşılığında hepimiz için güzel ve hayırlı sonuçlar doğar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın