resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2367
    adam dünyanın en iyi santraforlarından birini maliyetlerinin bir kısmını karşılayarak takımımıza armağan etti. bu bile ona benim nazarımda büyük bir kredi kazandırmış durumda. ayrıca geçen sene takımı yoktan var etti. bu sene zaha, ziyech, tete gibi top class transferler yaptı. zaniolo’dan yaklaşık 20m€ kazanmamızı sağlayacak.

    strateji takımın şampiyon ligine katılamaması durumunda farklı olacaktı o zaman mevcut orta sahaya kerem demirbay transferi yeterli olacaktı ama şampiyonlar ligine katılımla oraya da yine olabilecek en iyi transferi yapmak istiyor ve bunun için ugraşıyor. zaten elindeki kısıtlı bütçeyle sana icardi getirmiş ve şampiyonlar ligine sokmuş şimdi eğer yapabilirse bir iki kaliteli ortasahayla gruptan çıkaracak eğer olmazsa da dünyanın sonu değil. avrupa’da başarı bir anda gelmez yani bir nevi birikimdir.
    kulüp çok doğru yönetiliyor, galatasaray taraftarının acilen bir r.madrid, mcity, arsenal, bayern taraftarı gibi davranmayı bırakması lazım.

    gerçekler ortadayken isteyen istediği kadar yangın yapsın bir kısım taraftar da elinde itfaiye hortumlarıyla o yangını rahat söndecek ferasete sahip..
App Store'dan indirin Google Play'den alın