resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2353
    isterse oliveira'ya yedek çekelim fazlası olmasın yine de desteklenmesi gereken galatasaraylı.

    şükürcü bir zihniyetim yoktur ama geçmişi çabuk unutuyorsunuz. orta sahasız, defanssız, forvetsiz, kalecisiz oynadığımız senelerden bu döneme gelmemiz öyle 20 yıllık büyük bir planlama sonucu gerçekleşmedi. emre akbaba'dan beri sponsorluk desteğiyle cebinden para çıkarmaya başlayan erden timur geldi, bir sene içerisinde şimdi beğenmediğiniz ama muhtemelen erden timur gelmese zar zor sahip olabileceğimiz belki de olamayacağımız mertens'i, 6 milyon euro gibi bir paraya torreira'yı, kimsenin hele ki o performanstan sonra bonservisinin alınabieceğine ihtimal vermeyeceği icardi'yi, önceki galatasaray'ların tekliflerini gözü kapalı reddedecek zaha'yı aldı. bu adam tamam dokunulmaz değil eleştirilebilir ama yiğidin hakkını vermeyi de ihmal ediyorsunuz.

    takımın yıldızı diye feghouli, onyekuru izlediğimiz günleri çabuk unuttunuz. zaha'yı beğenmiyorsunuz.
    zaniolo'yu satmak için aldık -geçmişimizde alamayacağımız bir oyuncuyken- neden sattınız diyorsunuz. satmayacağımız günler de gelecek. ama 1 senede gelmiyor işte.

    bu takım önceki sene oynadığı oyunu hiçbir zaman oynamamıştır. yarısı performansı gösterdiğinde şampiyonluk naraları atan taraftar, 15 sene sonra şampiyonlar ligi'nde elemelerden gruplara kalan ilk türk takımının bütün hevesini, motivasyonunu kırıyor.

    "biz yangın yapmazsak takım düzelmez." yangını küfrederek, yuhalayarak yapmaya devam edin öyleyse. yunus akgün, berkan kutlu gönderen yangın... muhtemelen oliveira'yı, mertens'i de gönderecek bu yangın. bayağı kamçılıyorsunuz takımı...

    bu adam taraftarı mutlu edecek diye cebinden bir 10 milyon euro daha harcamak zorunda değil. 99 doğrusu var. 1 tane de yanlış hakkı var. o da eğer yapacaksa. henüz yapmadı çünkü. kurduğu takım şampiyonlar liginde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın