resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2827
    genoa'ya kiralanan futbolcumuz. sabri'nin yapmadığını yaptı. camianın çocuğu, güler yüzlü bir adam. sabri insanların eğlenme seviyesiydi. saçıyla, sahadaki hareketleriyle falan insanların kendilerine bakmadan birileriyle alay ederken akla ilk sabri gelirdi. şimdi de sahada sövülecek adam aranıyorsa, berkan bunlardan biriydi. hep beraber eleştirdiğimiz maçlar oldu, ekran karşısında yaptığı yanlış karşısında kalakaldığım zamanlar oldu ama şahsiyetine, karakterine asla laf etmedim, hele hele küfür hiç etmedim.

    teknik taktik bilen okan hocamız da anlattı, topu bilen insanlar da anlattı. oyunun topsuz bölümünde ve fizik gereken, topun arkasına geçtiğimiz pozisyonlarda elinden gelenin en iyisini yapardı. sabri gibi elinde ne varsa ortaya koyardı.

    mesela kardeşi "kerem" gibi küsme trip atma, ağız göz hareketleri, çıkarken tuhaf hareketler yapmazdı, dev ekrana bile bakmazdı, çıkacağı zaman aslan gibi ya yavaştan ya da doğrudan çıkar giderdi. her zaman hazırdı, hiç sorun çıkarmadı. bunlar onu anmak benim için yeterli sebep. genoa'daki tüm maçlarını izlicem.

    serie a gibi fizik ve taktik anlayışın zirvelerinden bir lige yolcu oldu. orada oynayacağı oyunu merak ediyorum ve "bizim" göremediğimiz neyi gördüler diye merak edicem.

    calciolog'a da danışıcam tabii ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın