resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2333
    yaptıkları için müteşekkiriz ve hakkı ödenmez. ama son saniyelere kalan orta saha eksiğimiz iki büyük soruna sebep oldu; takım kimyasını altüst etti ve oyun planı (sistem) eksiğine sebep oldu. detayli açalım:

    takım kimyası:
    yaz başından beri dillendirilen ama bir türlü gelmeyen yıldız orta saha, takımda hali hazırdaki asker oyuncularda bir huzursuzluk yarattı. berkan, miçö gibi gösterişsiz ama işini yapan oyuncular kadroda olmama ihtimallerine karşi ayrilmaya karar verdiler. yunus keza aynı şekilde... kalanlar arasındaki sergio ve mertens'in akibetleri belli değil hala. gelen ziyech ve zaha gibi yıldızlar hala kadroya giremedi. onların kenarda kalmasi kerem'i fena halde hırpaladı. çocuk "ne yaparsam yapayım önümde iki dünya yıldızı var ve taraftar onları isteyecek. ben geçiciyim maalesef" kafasına geldi. böylece kerem'in de verimliliğini yok ettik.

    sistemsizlik sorunu:
    orta sahaya ultra isimler almazdan önce, scout ekibinin belirlediği micö tarzi ama daha üst level oyunculara gidebilirdik no name olan.
    sacha boey yildiz miydi? değildi. bizde parladi. stoperlerimiz? onlar da bizde parladilar. o ayarlarda iki orta sahaya yönelebilirdik. belirsizlik olmazdi ve okan hoca sistemini gelistirirdi. o sisteme göre de oyuncu istenirse yıldız orta saha takviyesi yapilirdi. ortada ne scout ekibi, ne orta saha ne de oyun sistemi yok şu anda.

    transfere gerek yok yeaaa diyen tayfa da, fb bizden geçen yılın intikamını misliyle alırsa yangın yapmasın. bjk ve fb gayet dengeli takımlar oldular. bu sezon korkunç bir rekabet mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın