• 1093
    şampiyonlar ligi tarihinin en başarılı takımı değil ama kesinlikle ve kesinlikle grup aşamalarının en iyi takımı. gruplarda inanılmaz oynuyorlar. buldozer gibi herkesi yıkıp geçiyolar.

    son 4 sezonda gruplarda oynadığı 24 maçın 23 tanesini kazandılar. ve öyle kek gruplarda da değil. baya baya dişli gruplarda barcelona’yı paris’i tottenham’ı haşat ettiler. gruplarda aldıkları son mağlubiyer 27 eylül 2017 tarihinde paris saint germain’e karşı. o maçtan sonra oynadıkları 34 maçın 31’ini kazanıp 3’ünü berabere kaldılar.

    bazı maç skorlarını da paylaşıyorum:

    bayern 3-0 celtic
    bayern 3-1 paris
    bayern 5-1 benfica
    bayern 3-0 kızılyıldız
    tottenham 2-7 bayern
    kızılyıldız 0-6 bayern
    bayern 3-1 tottenham
    bayern 4-0 atletico
    salzburg 2-6 bayern
    barça 0-3 bayern
    bayern 5-0 kiev
    benfica 0-4 bayern
    bayern 5-2 benfica
    bayern 3-0 barcelona
    inter 0-3 bayern
    bayern 5-0 plzen
    barca 0-3 bayern

    gerçekten insanüstü bir performans. yıllardır gruplardaki dominasyonunu enterasan bir şekilde eleme turlarına taşıyamıyorlar. sadece şampiyon oldukları sezon herkesi darmadağın etmişlerdi.

    şöyle bir bakıyosun maçlara. benfica’ya içeride 5 dışarda 4 atmışlar. barca’yı zaten kalelerine bile yaklaştırmadan aşağılıyolardı. ingiltere top 6 takımından birine deplasmanda 7 atmak ne abi ? simeone’nin atletico’su ne zaman 4 yemiş vallahi hatırlamıyorum. adam 12 senedir atletico’nun başında belki 1 belki 2 kere dört gol yemiştir. son finalist inter’e dışarıda 3 flan attı bu takım. gerçekten grup performansları inanılmaz seviyede.

    diyeceğim o ki bu takım bu grubu süpürür. hele hele kane gibi bir forveti aldıktan sonra kendilerini tekrar kanıtlamak için ekstradan asılırlar. yani bayern’den içeride belki puan alırız düşüncesi hayalden ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın