resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2811
    erden timur'un işine duygularını karıştırarak transferine onay verdiğini düşündüğüm eski yerli orta sahamız. niyetim burada erden timur'u eleştirmek değil, lakin oturup düşünüldüğünde, kiralanış biçmine tek bir şekilde anlam getirebiliyorum, o da erden timur'un kendisine verdiği bir söz veya berkan'ın ricasını erden başkanın kıramayışı. 1 değil 2 orta saha ihtiyacımız var iken, midstjo'nün ayrılması kesin gibiyken, hani neredeyse 3 orta saha lazım diyebileceğimiz bir dönemde, ne 6 numara yedeği ne 8 numara yedeği neredeyse yok denecek seviyedeyken 250bin euro ile kiralandı. 3 yerli oynatma zorunluluğun var, tahtaya yalnızca 1 tanesini kesin olarak yazabiliyorsun, torreira dahil orta sahada kendisi kadar çalışkan başka bir isim yok.

    tam anlamıyla akıl tutulması. kendisinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını tabii ki biliyoruz. fakat öyle ya da böyle yatırım yaptığımız bir oyuncu ve yerli. ne olursa olsun her maça da %100'ünü veren birisi. evet %100'ü bu kadar. ama görüyorsun, en kötü zamanında serie a'nın köklü kulübü ilgi gösteriyor.

    neyse... kendisinin yeterliliğini vesaire bir kenara bırakalım, diyelim ki iyi performans verdi, serie a'da iyi performans veren 25 yaşındaki yerli orta sahayı 5 milyon euro'ya satmak başarı olarak anılır mı? sen zaten alanya gibi takımdan 4 vererek almışsın. peki orada da kötü oynadı fazla şans bulamadı geri geldi diyelim. adamı deli gibi orta sahaya ihtiyacın olduğu dönemde yolladın, orada süre bulamadı, bu saatten sonra kendisine ne zaman şans vereceksin? bu senaryoda ptt 1. lig yolunu bonservissiz tutar. neresinden baksan rasyonellikten çok uzak bir transferin öznesi olmuş futbolcu. gerçekten tadımı tuzumu kaçırdı bu hamle. kulübün yönetimi bir süreliğine taraftara devredildi sanırım. gerçi öyle olsa bir orta saha bulan çıkardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın