• 3
    hemşire tuncay da bu kategoride sayılır. fenerbahçe'de oynadığı dönemde yaptığı sert faullerden sonra hemen faul yaptığı futbolcuyu yanaklarından öper gönlünü alırdı. ayrıca:

    --- alıntı ---
    tuncay cordoba’dan özür diledi (30 kasım 2003)

    kolombiyalı kalecinin bir süre sakatlık geçirmesine neden olan sarı-lacivertli futbolcu, karşılaşma sonrasında beşiktaş soyunma odasına giderek cordoba’dan bir kez daha özür diledi. tuncay, hareketin maçın atmosferinden dolayı meydana geldiğini, bir kasıt olmadığını söyledi.

    tuncay coupet'den mektupla özür diledi (08 kasım 2004)

    şampiyonlar ligi maçında sakatlanmasına sebep olduğu ve en az üç ay sahalardan uzak kalacak olan lyon'un kalecisi coupet'ye geçmiş olsun mektubu yazdı. tuncay şanlı mektubunda geçmiş olsun temennisinde bulundu ve üzüntüsünü dile getirdi.

    tuncay özür diledi

    gençlerbirliği kalecisi ömer'i sakatlayan tuncay şanlı özür diledi.

    tuncay özür diledi !(14 ağustos 2005)

    maçta kasığından sakatlandıktan sonra yedek kulübesinde, 'bu hakemler tam şerefsiz' diye bağırdığı için dördüncü hakem fırat aydınus'un da uyarısıyla kırmızı kart gördü. kırmızı kart gören oyuncu tuncay şanlı maç sonrası hakem odasında maçın hakemi serdar tatlı’dan özür diledi. "herşeye rağmen bana yakışmayan bir hareket olduğunu kabul ediyorum. ancak insanın canı yandığı zaman ne yaptığını bilmemesinin ne olduğunu özellikle bu maç çok iyi anladım. yarım saat içinde hem mutluluk yaşadım, hemde inanılmaz acı çektim. verdiğim tepki tamamen bununla ilgili. bunu sözlerle ifade etmek mümkün değil. insan maç bittikten sonra veya biraz zaman geçince ne yaptığının farkına varıyor. herşeye rağmen bana yakışmayan bir hareket olduğunu kabul ediyorum. zaten maç bitiminde serdar tatlı’dan odasına giderek özür diledim. kendisi de "maç hali,böyle şeyler olur" dedi.

    tuncay özür diledi!(9 mart 2006)

    tuncay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, galatasaraylı taraftarlardan da yaptığım hareketten dolayı özür dilerim. maç sonunda koridorda eric gerets'e elimi uzattım. gerets de bana, "siz de ali sami yen'e geleceksiniz" dedi.

    tuncay özür diledi. (27 mart 2006)

    ben sevincimi taraftarla paylaşmak istedim. kesinlikle kötü bir niyetim yoktu. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. taraftarla bütünleşmek için yapılmış bir hareketti...
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın