• 9498
    dün gece emin bayram'ın olası gidişi hakkında bir giri yazmıştım, orada azıcık da çocuğu ve menajeri eleştirmiştim. ancak bizim taraftarın da biraz telmaşa olduğundan bahsetmiştim.

    ancak görüyorum ki; biraz mı?

    beyler işin tadı kaçtı. bu takım geçen senenin şampiyonu, bu takım şampiyonlar ligi'nde. eleştirinin de yangının da cılkını çıkardınız artık. bir sakin olun ya, bir durun arkadaş. dün geceden beri yaktınız yıktınız ortalığı.

    hayır ne istendiği de belli değil ki. iki gün önce berkan'a dünyanın küfürünü eden adam şimdi 'berkan da giderse rotasyona koycak adam yok, aferin size yönetim' yazıyor. lan oğlum sen bu çocuğa çöp çekip gönderilsin diye mabadını ayırmadın mı? ee daha ne?

    ya sezon başından beri mertens gitsin, oli gitsin, midstjo gitsin, dubois gitsin, berkan tahta bacak, halil gelmesin, bakambu çöp, emin çöp, yunus gitsin, kerem aktürkoğlu zaten gitsin... olur canım kadroya kimi koyalım senle kankanı mı? küstürün siz daha futbolcuları küstürün. o twitter'dan insta'dan o salak salak yorumlarını okuduğunda emin ol o topçu da nedamet getirip 'ya x bana çok fena giydirmiş benim daha iyi oynamam lazım' diyor. hay allahım ya...

    arkadaşlar bu yapılan eleştiri kültürü sınırları içerisinde değil artık açık açık söyleyelim. bu düpedüz şımarıklık. transfer çalımı atıcaz diye zevkten dört köşe olduğunuz adamlar için şimdi 'off kimi oynatcaz yeaaa sınır var pofff' diye ıkınmaya başladınız. anladınız mı kadro mühendisliği ne demekmiş.

    geçen bizim felaketimizin kibir olacağını söyleyen bir arkadaş vardı, çok haklı. ama bizim yönetimimizden önce taraftarımız kibirli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın