resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2769
    zurnanın zört ettiği yerdeyiz kendisi için. şampiyonlar ligi kadrosuna yazamıyoruz anladığım kadarı ile kendisi yurtdışı çıkışlı olduğu için. zaten şu an zaha ve ziyech bile dışarda onlara kontenjan açılmaya çalışılıyor ki, daha 2 oyuncu katılacak deniliyor.
    kerem demirbay'dan iyi veya kötü olması tartışılır ama kerem'in olduğu senaryoda kendisi nerdeyse 4. 5. oyuncu oluyor rotasyonda. üstüne bitmek bilmeyen eleştiriler ile bir yerli oyuncu daha en azından para kazandırarak gitmeyi kafaya koymuş ve hatta genoa'ya gitti deniliyor.

    yolun açık olsun berkan kardeşim. galatasaray'lı berkan. elinden gelen her şeyi yaptı takım için. geçen sene görev verildiğinde en iyisini yaptı. oynadığı para diğerlerine göre çerez parası. yedekle bekledi. bir berkan'dan daha ne beklenilebilir ki? ama 11 kişinin sahada olması gerektiği futbolda 22 tane yıldız oyuncunun oynamasını isteyen doyumsuz, sevimsiz, memnuniyetsiz, fm kafasından çıkamamış bir kitle, bir yerli oyuncuyu çok kısa bir sürede çöp ilan edebildi.

    iyi izleyin arkadaşlar. çok değil, bundan 2-3 sene sonra "ya bu yerli oyuncular bize niye gelmiyor bunların hepsi fenerli yaa" diye ağlarsınız. sana gelen herhangi bir yerli oyuncunun çöp ilan edilip teneke muamalesi görmesi için gereken süre maksimum 1 ay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın