• 2838
    yahu biraz elestiriye acik olmak lazim. ugur'un fani degilim genel olarak da katilmiyorum fikirlerine ama ne galatasaray'liligindan ne de durustlugunden suphe ediyorum. yanlis fikirleri olabilir diyorum cogunlukla hoslanmiyorum biraz goygoy geliyor. fakat temcit pilavi gibi her seferinde futbolcu eskisi olmadigi icin, bel altindan mi vurulacak? turkiye'de futbolcularin cogu 3 kelimeyi bir araya getiremiyor. tutup sirf futbolcu eskisi diye, kor cahil insanlari mi dinleyelim?

    yayin icin ise ayhan hocanin yaptigini yakisiksiz buluyorum. tamam sonucta cocuklari ama yayin yapan birini telefonda aramak hic hos degil. yahu gece yarisi bir insani aramazsin, mesaj atmadan birak yayinda olmasini. aralarinda konusma seklini bilmedigim icin cok detayli yorum yapamiyorum fakat biri beni gece yarisi yayin yaparken, elestirdikten sonra telefondan pat diye ararsa bunu hic iyi algilamam. ha normal kendi meramini anlatmak, bilgi vermek icin aradiysa, niyeti oysa baska ama esastan once usul kesinlikle hatali.

    ugur sunu soyledi. alt yapida konustugum cocuklar var onlardan bilgi aliyorum. bu konuda yalan soyleyecek, senaryo uyduracagini dusunmuyorum. fakat bu ne kadar gercekcidir, onu bilen yorumlasin. gercek olsun, olmasin ergen yasta bir cocuk ayhan akman'in cocuklarina torpil yapilip, kendisinin daha yetenekli oldugunu dusunur. cok insani bir duygu bu. bunu cok iyi anlayabiliyorum. ugur'un hatali oldugunu dusundugum nokta bu. yani 15 yasinda cocuklar haklarinin yendigini dusunuyor diye, gercekten haklari yeniyor mu? bunu dile getirmenin daha dogru yollari var. iyi oldugunu ve hakki yenildigini dusundugun oyuncu kimse hic kiyasa girmeden ov. 17 bin kisi izliyor gecenin 2'sinde, illa kamuoyu baskisi olur, a takimla antreman vs artik ne gerekiyorsa kulup yapar. kiyas isi tadsiz olmus bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın