• 2837
    yangın yapmanın en gerek olmadığı dönemde yangın çıkaran youtuber. geçen sene her iki transfer sezonu sonunda her birimiz iyi birer dönem geçirdiğimizi kabul etmiştik. az sakin ya. son gün rashica gelince iyi. son güne kadar beklemek kötü ama. zaniolo transfer sezonunun başında mı gelmişti yani?

    keza erden timur her seferinde avrupadaki transfer sezonunun bitmesinden sonra, kaliteli futbolcular umduğunu bulamadığında, bizim şansımızın arttığını ifade etmişti. yani zaten çoğu zaman akşam pazarını işaret etti adam. daha neyin yangını bu. yöneticiler şeffaf olsun deriz şeffaf olduklarında da işte böylelerinin ağzına bakarız. böyle de bir grubu bünyemizde barındırıyoruz maalesef.

    ayrıca kimse çıkıp da torpil morpille iş görüldüğünü söyleyemez. dingonun ahırı değil bu kulüp. daha hala levent tüzemen’in verdiği zararı onarabilmiş değiliz. transferin bitmesine sayılı zaman kala, iyi veya kötü yerli rotasyonumuzun daralması çok olası. bütün planlamayı alt üst edebilir. herkes ettiği laflara dikkat etmeli. ama suç bu konularda biraz da yönetimde. bana kalırsa; televizyonda futbolcusuna beş para etmez diyen yorumcuya şampiyonlar ligi maçı sonrası soru sordurtmamak lazımdı. içeriye bile almamak lazımdı. her söylediğin doğru olacak illa ki. ama her doğruyu her yerde söylemeyeceksin. kaldı ki sana bu hakkı kim veriyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın