• 745
    öyle böyle bunalmadım. yani şöyle 48 saat uyusam uyandığında kim gitmiş kim gelmiş görsem fena rahatlarım. sezona kadroyu koruyacağız diye başladık kadro allak bullak oldu yine. en başından tekrar oyun oturt kadronun ritim tutmasını bekle ölme eşşeğim ölme.

    yani şu işi neden beceremiyoruz anlamadım. sezona sol bek, icardi’nin yedeği, orta saha ve on numara ile başladık geldiğimiz duruma bak. rekorları alt üst ederek şampiyon olan takımın bu kadar çok değişim yaşaması akıl alır gibi değil. olaya direkt 11 gözü ile de bakmayın. 2022-2023 sezonunda galatasaray takımı bir bütün halinde şampiyon oldu. okan kocuk’tan emre taşdemir’ine kadar herkes çok kritik katkılar verdi. berkan dediğimiz adam iki fener maçında orta sahayı sürklase etti, yunus trabzon maçı aldı bize, emin bayram abdülkerim olmadığı 2 maç çok kritik deplasmanlardan çıkardı, midtsjö antalya ve adana maçlarını aldı. zaniolo, rashica, oliveira, mertens’i saymıyorum bile. hepsine çöp çekildi. nelsson, dubois, kaan, barış hepsi çok sağlam katkılar verdi. alayına da laf edildi. bu takım icardi, torreira, boey’dan ibaret değil. bir bütün halinde şampiyon olundu.

    özellikle 60 maça çıkacağımız sezon bu kadar değişim mantıklı değil. en başından sistemi tekrardan oturtmaya çalışacağız ve yine kesin tutacağının garantisi yok. bir an önce bitse de şu dönem rahatlasak artık ya. hakikaten şu halde olmamız çok şaşırtıcı. şampiyon olmuşuz, gruplara kalmışız, derbi galibiyeti ile sezonu açmışız ama şu karışıklığa bak…
App Store'dan indirin Google Play'den alın