resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1404
    bize gelen yabancı topçuların duyduğu aidiyet karşısında yerli oyuncularımızın girdiği triplerin bence iyi irdelenmesi gerekiyor.

    mesela emin niye ayrılmak istiyor? menajer mi? alsın götürsün bakalım nerede banko 11 çıkartabilecek. rotasyonda yer mi bulamıyor? çalış abim daha fazla çalış. elbet sana gelir o zaman forma.

    ama yok bu işin suyu çıktı. gerçi bunda bizim taraftarımızın telmaşalığının da payı var. sen bir akıllı telefona sahipsin diye, hasbelkader o telefonu kullanabiliyorsun diye her topçuya çöp yazarsan onlar da ilk fırsatta tüymeye kalkar. halbuki galatasaray lan burası, türkiye’de var mı ötesi?

    kulübün de acilen futbolculara psikolojik destek aldırması lazım, bu iş altyapı için ise şart. bizim tazeler fazla kırılganlar. akıllarına giren belli ki çok oluyor.

    bir de şu menajer işine bir çözüm bulunması gerekiyor. her çocukla sözleşme krizi yaşanıyor nedense. zamanında ünal karaman doğru söylemişti. bu bebeler daha altyapısından çıktığı takımda top oynamadan kaçmanın hayalini kuruyor. çünkü menajer abileri onlara mentörlük yapıyor. az evvel dediğim o desteği kulüp vermezse daha çok çocuk gider böyle…

    benden söylemesi…
App Store'dan indirin Google Play'den alın